Lidhje

Vazhdon me tone të ashpra fushata në Maqedoni


Në Maqedoni, partitë politike po zhvillojnë fushatën për zgjedhjet presidenciale dhe vendore të 22 marsit. Në veçanti, kandidatët dhe partitë maqedonase janë duke përdorur një retorikë të ashpër dhe shpesh fyese ndaj kandidatit kundërshtar. Diplomatët perëndimorë u kërkojnë partive dhe kandidatëve që të tregojnë pjekuri gjatë procesit dhe që zgjedhjet të zhvillohen në një frymë demokratike.

XS
SM
MD
LG