Lidhje

Qytetarë serbë protestojnë në pjesën veriore të Mitrovicës


Një grup qytetarësh serbë kanë protestuar sot para Gjykatave në pjesën veriore të Mitrovicës, duke kërkuar moszbatimin e ligjeve dhe vulave të Republikës së Kosovës nga zyrtarët e Misionit të Bashkimit Evropian për policinë dhe drejtësinë. Problemet politike kanë bërë që këto gjykata të mos funksionojnë që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës e cila kundërshtohet ashpër nga serbët dhe Beogradi.


XS
SM
MD
LG