Lidhje

Gjirokastër: Hapet zyra e informimit për qytetarët


Në Gjykatën e Apelit në Gjirokastër ka nisur të funksionojë një Zyrë Informimi për qytetarët. Projekti, i cili financohet nga Agjensia Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar, USAID, synon më shumë transparencë në praktikat gjyqësore për qytetarët. Është hera e parë që në Shqipëri zbatohet një projekt i tillë dhe pritet që ai të përfshijë edhe gjykata të tjera.

XS
SM
MD
LG