Lidhje

Mënyrë e re për trajtimin e goditjeve në tru


Mjekët australianë po përdorin një mënyrë të re për trajtimin e goditjeve në tru duke kryer një ndërhyrje intravenoze që çbllokon arterin dhe shpëton pacientin nga vdekja ose paaftësia kronike.

Më hollësisht, të martën në programin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG