Lidhje

Shqiptarët në prag të zgjedhjeve parlamentare në Mal të Zi


Ne Republiken e Malit te Zi, me 29 mars, do te mbahen zgjedhjet e parakoheshme parlamentare, per te cilat popullsia shqiptare nuk duket fort e interesuar, pasi ato nuk pritet te sjellin ndonje ndryshim te rendesishem ne skenen politike te Malit te Zi. Te zgjedhurit vendor ne komunen e Ulqinit dhe komunen urbane te Tuzit; komuna keto te populluara thuajse teresisht nga shqiptaret, shpresojne ne nje perfaqesim sa me te gjere te popullates shqiptare ne parlamentin e ardhshem si dhe ne permiresim e pozites se shqiptareve dhe te proceseve decentralizuese ne Malin e Zi.


XS
SM
MD
LG