Lidhje

Plan për Menaxhimin Mjedisor të Parkut Kombëtar të Butrintit


Autoritetet shtetërore dhe ato vendore po punojnë për një Plan te Menaxhimit Mjedisor të Parku Kombëtar të Butrintit. Plani do të ruajë pasuritë natyrore të zonës dhe do të nxisë zhvillimin e turizmit në këtë rajon. Plani shihet nga ekspertët shqiptarë të mjedisit si mjaft i rëndësishëm për të parandaluar dëmtimet e pasurive natyrore.

XS
SM
MD
LG