Lidhje

Partitë Forca dhe Alternativa në prag të zgjedhjeve në Mal të Zi


Në Republikën e Malit të Zi do të zhvillohen zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 29 mars. Mes 5 partive politike shqiptare konkurojnë edhe dy partitë më të reja, Alternativa shqiptare dhe Forca e re demokratike, të cilat shpresojnë të jenë pjesë e parlamentit të ardhshëm për të mbrojtur interesat e popullsisë shqiptare në Republikën e Malit te Zi.

XS
SM
MD
LG