Lidhje

Gjendja e pakicave rome, ashkali e egjiptase në Kosovë


Përfaqësues vendas e ndërkombëtarë në Kosovë thanë sot se gjendja e pakicave rome, ashkali dhe egjiptase është ende e vështirë. Gjatë një debati mbi strategjinë e integrimit të këtyre komuniteteve u tha se ky proces është i rëndësishëm edhe në përpjekjet e shtetit të ri për integrime euroatlantike.

XS
SM
MD
LG