Lidhje

Shqipëri: Gruaja përballet me probleme të dhunës


Në Shqipëri, dita nderkombetare per te drejtat e grave nxiti sot debate mbi dhunen dhe veshtiresite qe kalojnë gratë shqiptare. Organizatat joqeveritare në Shqipëri thonë se gjendja e gruas nuk ka shenuar ndonje ndryshim domethenes vitet e fundit, dhe se gruaja mbetet e diskriminuar, e varfer dhe e perjashtuar nga perfaqesimi ne vendim-marrje.


XS
SM
MD
LG