Lidhje

Shqipëri: Nis shpërndarja e lejeve të legalizimit nëpër rrethe


Agjencia e legalizimeve nisi sot nga Shkodra, procesin e ndarjes se lejeve te legalizimit per ndertimet e paligjshme, ne rrethet e ndryshme te vendit. Per rreth nje muaj, sipas nje grafiku te percaktuar, specialistet e kësaj agjencie do te shperndajne lejet ne te pakten 17 rrethe te vendit. Kryetari Shaban Memia, tha sot ne Shkodër, se specialistet kane perfunduar te gjithe procedurat e nevojshme ligjore dhe se mbetet ne doren e qytetareve qe te perfundoje sa me shpejt ky proces. Nderkohe, ish pronaret vazhdojne te kundershtojne legalizimin e zonave informale.

XS
SM
MD
LG