Lidhje

Doris Pak: Leternjoftimet e reja nuk mund te jepen falas

  • Armand Mero
  • Tiranë

Në Shqipëri kryetarja e delegacionit të parlamentit europian Doris Pak tha sot se leternjoftimet e reja nuk mund te jepen falas dhe shtoi se të gjitha forcat politike duhet t'i bëjnë thirrje qytetarëve që të pajisen me to. Megjithatë në deklaratën e përbashkët në përfundim të takimit të 16 me përfaqësuesit e parlamentit shqiptar, theksohet se per kategoritë në nevojë, duhet te ofrohen favorizime financiare.

XS
SM
MD
LG