Lidhje

Aktivitete për anëtarësimin e Shqipërisë në NATO


Në Shqipëri presidenti Bamir Topi tha sot se anëtarësimi në NATO përfaqëson rikthimin e Shqipërisë në vendin që i takon si aleate e besueshme e demokarcisë. Duke folur në një forum kushtuar këtij momenti, presidenti nënvizoi se anëtarësimi kërkon masa të vazhdueshme për reforma, duke theksuar se zgjedhjet e ardhshme do të jenë guri më i afërt i provës për Shqipërinë. Por përgatitjet e zgjedhjeve vazhdojnë të shoqërohen me debate. Socialistët sërish deklaruan se procesi sipas tyre është në rrezik dhe se vendimi i qeverisë për uljen e çmimit të letërnjoftimeve për disa kategori është gjysmak.

XS
SM
MD
LG