Lidhje

Obama përshëndet Shqiperinë dhe Kroacinë për futjen në NATO


Presidenti amerikan Barak Obama, në prag të takimit të nivelit të lartë të NATO-s në Strasburg, u shpreh se Aleanca e Atlantikut Verior është në epokën aktuale po aq e vlefshme sa në ditën kur u themelua. Ai theksoi nevojën për forcimin e mëtejshëm të NATO-s dhe në këtë kuadër veçoi edhe zgjerimin e Aleancës me 2 anëtarë të rinj, Shqipërinë dhe Kroacinë, duke theksuar se NATO-ja do të vazhdojë përpjekjet e modernizimit, për t'iu përgjigjur sfidave aktuale.

XS
SM
MD
LG