Lidhje

Shqipëria në takimin e Strasburgut


Ky takim i NATO-s shënon edhe pjesëmarrjen e parë në mbledhjen e udhëheqësve të anëtareve të saj më të reja, Shqipërisë dhe Kroacisë, që iu bashkuan aleancës më 1 prill. Me anëtarësimin në Aleancë, Shqipëria ka përpara një numër sfidash dhe përgjegjësish si pjesëtare e aleancës më të fuqishme ushtarake në botë, me të cilat na njeh korrespondenca:

XS
SM
MD
LG