Lidhje

Takim rajonal mbi zhvillimin e qarkut të Shkodrës


Ne Shkoder u mbajt nje takim rajonal mbi zhvillimin e qarkut te Shkodrës, ku perfshihen rrethet e Pukes, Shkodres dhe Malesise se Madhe. Ashtu si e gjithe zona veriore e Shqiperise, keto rrethe jane perballur vitet e fundit me ritme te uleta zhvillimi dhe veshtiresi ekonomike. Drejtuesit dhe ekspertet e Qarkut te Shkodres shprehen se po punojne per hartimin e strategjise se zhvillimit te rajonit, mbeshtetur ne zhvillimin e ekonomise dhe turizmit.

XS
SM
MD
LG