Lidhje

Kompjuteri sjell në jetë Moxartin


Arritjet e shekullit të fundit në industrinë e argëtimit e kanë revolucionarizuar tërësisht këtë industri.

Ditën e enjte në emisionin televiziv Ditari do të flasim për novacionin e një profesori të muzikës në Universitetin e Kalifornisë.

Ai ka arritur të krijojë një program kompjuterik që sjell në jetë kompozime të reja të klasikëve të mëdhenj si Moxarti dhe Bahu.

XS
SM
MD
LG