Lidhje

Ndikimi i krizës globale në Shqipëri


Guvernatori i Bankës së Shqiperisë, Ardian Fullani, deklaroi sot se vështirësia më e madhe gjatë këtij viti në ekonominë shqiptare do të jetë mungesa e parasë, për shkak të rënies së kreditimeve dhe financimeve nga jashtë. Po sot, opozita socialiste i kërkoi qeverisë që të pranojë ndikimin e krizës globale në ekonominë shqiptare dhe të hartoje sa më parë masa antikrize.

XS
SM
MD
LG