Lidhje

Ina Rama: Vëmendje luftës kundër krimit financiar


Në Shqipëri prokurorja e Përgjithshme Ina Rama kërkoi sot që t'i jepet përparësi hetimeve për krime financiare dhe korrupsion. Në një takim me prokurorë nga i gjithë vendi, ajo tha se për raste kur ka të dhëna të qarta prokurorët duhet të veprojnë pa pritur denoncime nga policia apo nga qytetarët.
XS
SM
MD
LG