Lidhje

Antarktika dhe Ngrohja Globale


Zëri i Amerikës do të transmetojë një serial me 3 reportazhe lidhur me kontinentin e Antarktikës. Në emisionin televiziv Ditari të datës 10 deri në datën 12 do të mund të njiheni me ndryshimet klimatike që po përjeton kontinenti i ngrirë i globit, traktatet dhe marrëveshjet ndërkombëtare mbi studimet shkencore në këtë kontinent si dhe ndikimin e aktivitetit njerëzor tek ekosistemi i Antarktikës.

XS
SM
MD
LG