Lidhje

Ekspertët komentojnë për ekonominë shqiptare dhe ndikimin e krizës


Situata ekonomike e Shqipërisë dhe ndikimi në të i krizës financiare botërore është vënë në qendër të debateve politike në Tirane, pasi Fondi Monetar Ndërkombëtar uli parashikimin për rritjen ekonomike. Ja si shprehen vëzhguesit e ekonomisë mbi ndikimin e pritshëm të kësaj krize në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG