Lidhje

Pretendenti për fronin mbretëror, Leka Zogu, viziton Kosovën


Udhëheqësit politikë të Kosovës thanë sot se Shqipëria dhe Kosova janë dy shtete të pavarura dhe si të tilla do të integrohen në strukturat euro-atlantike. Ata i bënë këto komente gjatë takimeve me pretendentin e fronit mbretëror të shqiptarëve Leka Zogu i Parë, i cili tha gjatë vizitës që po zhvillon në Kosovë se kufijtë e saj me Shqipërinë janë vetëm një vijë në hartë, ndërsa të dy vendet tashmë janë të bashkuara si gishtat e një dore.

XS
SM
MD
LG