Lidhje

Së shpejti në DitarNë Shqipëri, hetimet e dosjeve të rëndësishme nga ana e prokurorisë kanë ngritur pikëpyetje serioze mbi vendosmërinë e saj për të luftuar korrupsionin. A është kjo pasoja e paaftësisë profesionale, trysnisë politike dhe pafuqisë për t'i bërë ballë kësaj trysnie? Ekspertë dhe analistë shqiptarë komentojnë zhvillimet e fundit rreth kësaj çështjeje.

XS
SM
MD
LG