Lidhje

Minutat e HollivuditGazetaria e vërtetë, dhe pushtetarët e korruptuar që përpiqen t'a blejnë atë, është në qendër të filmit “The state of Play”, i cili sipas regjizorit Kevin Macdonald, është jehonë e gazetarisë së vërtetë, që është në zhdukje.

Ky film është bazuar në ciklin e emisioneve me të njëjtin titull, transmetuar në stacionin televiziv britanik BBC, në vitin 2003.

Për më tej, ndiqni rubrikën tone “Minutat e Hollivudit”, në programin tone Ditari të ditës së premte.

XS
SM
MD
LG