Lidhje

Libri "Zonja e Zezë Nexhmije Hoxha" prezantohet në SHBA


Publicisti nga Shqipëria Fahri Balliu promovoi në Uashington botimin në anglisht të librit të tij "Zonja e Zezë Nexhmije Hoxha".

Libri përfshin disa nga historitë më të fshehta të kësaj gruaje që ishte shpesh ideatorja dhe drejtuesja e vrasjeve dhe persekutimeve të shumë intelektualëve shqiptarë gjatë kohës së komunizmit.

Pushteti i kësaj zonje të zezë, thotë autori i libri, ndihet ende sot në politikën shqiptare.

Një kronikë nga promovimi i librit në Klubin Kombëtar të Shtypit në Uashington mund ta ndiqni të dielën në programin Ditari, ora 18.

XS
SM
MD
LG