Lidhje

Emigrantët në Greqi, të shqetësuar për krizën


Emigrantët shqiptarë po shohin me shqetësim krizën ekonomike që ka përfshirë Greqinë. Shumë prej emigranëtve thonë se po marrin më pak të ardhura dhe kjo ka ulur edhe dërgimin e parave në Shqipëri. Emigrantët pohojnë se edhe procesi i legalizimit të tyre në Greqi po ecën me ngadalë nga autoritetet greke

XS
SM
MD
LG