Lidhje

Sondazh i USAID-it - Korrupsioni ende i lartë


Instituti per Kerkime dhe Alternativa Zhvillimi publikoi sot ne Tirane nje sondazh te opinionit publik, sipas te cilit qytetaret perceptojne nje korrupsion te larte ne administraren shteterore. Besimi i qytetareve ndaj institucioneve eshte i ulet, ndersa mjeket renditen ne krye te profesioneve qe konsiderohen se marrin rryshfete.

XS
SM
MD
LG