Lidhje

Tubime për 1 Majin në Tiranë


Dita Nderkombetare e Punetoreve u perkujtua sot me disa tubime proteste edhe në Tiranë. Veprimtare te sindikatave dhe shoqatave te ndryshme kerkuan vende te reja pune, paga dhe mbrojtje me te mire ligjore per punetoret. Kryeministri Sali Berisha, deklaroi se punesimi mbetet midis sfidave kryesore dhe fushave ku po perpiqet me shume qeveria shqiptare

XS
SM
MD
LG