Lidhje

Shqipëri: Situata e medias në Ditën Ndërkombëtare të shtypit


Ne Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit qarqet e gazetarëve të Shqiperise shohin me shqetesim mungesen e transparences se institucioneve dhe indiferencen me te cilen administrata shteterore mbulon skandalet qe boton shtypi.

XS
SM
MD
LG