Lidhje

Në Shqipëri kujtohet Dita e Dëshmorëve të Kombit


Përfaqësuesit më të lartë shtetërore dhe politikë në Tirane e shfrytezuan Ditën Kombëtare të Dëshmorëve për dhënë mesazhe mirëkuptimi dhe bashkëpunimi për forcimin e demokracisë dhe institucioneve. Ata vendosën kurora me lule në varrezat e dëshmorëve në periferi të kryeqytetit, duke vlerësuar sakrificat e heronjve shqiptare në zhvillimin e Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG