Lidhje

Debate për kredinë e re të rrugës Durrës - Kukës


Kredia e marrë nga qeveria shqiptare prej 250 milionë eurosh me një interes prej më shumë se 11 përqind ka shkaktuar debate të forta. Ndërsa për qeverinë ky fakt vlerësohet si një sukses dhe si një veprim që do të mbështesë stabilitetin financiar, për opozitën përbën një shqetësim për rritjen e borxhit gjë e cila sipas saj do ta çojë ekonominë drejt një situate të rëndë.

XS
SM
MD
LG