Lidhje

Sfidat e fermave bujqësore private në Shqipëri


Në Shqipëri po shtohet numri i fermave private, që prodhojnë jo vetëm për nevojat e tregut vendas, por edhe për eksport. Korrepondenti Pëllumb Sulo ishte këto ditë në serat e Velipojës, në rrethin e Shkodrës, dhe përgatiti një kronikë, ku pasqyrohet puna dhe veshtirësite e fermerëve për të garantuar prodhimet bujqësore si dhe për tregtimin e tyre.

XS
SM
MD
LG