Lidhje

Intervistë me Profesorin e Asociuar Shinasi Rama


Presidenti Barak Obama erdhi në pushtet me temën e ndryshimit. Që nga momenti kur mori detyrën, ndryshimi është i dukshëm në mënyrën e trajtimit të sfidave amerikane dhe globale, si ekonomia dhe dy luftrat, por edhe në politika të tjera. Por a kanë ndikuar tek imazhi i Amerikës, ndryshimet që ka sjellë administrata e re?
Për të trajtuar këtë temë, gjatë programit televiziv Ditari, u zhvillua një intervistë me profesorin e asociuar të shkencave politike në Universitetit e Nju Jorkut, Shinasi Rama.

XS
SM
MD
LG