Lidhje

Shqipëri: Himara në prag të sezonit turistik


Banorët e Himarës thonë se ky sezon turistik do të jetë më i mirë se vitet e shkuara për qytetin e tyre bregdetar. Ky optimizëm sipas banorëve vjen jo vetëm prej përmirësimit të rrugës që lidh Himarën me Vlorën dhe Sarandën, por edhe prej shërbimeve më të mira në qytet. Banorët shprehin pikëpamje të ndryshme për dënimin e Kryetarit të Bashkisë së Himarës Vasil Bollano nga Gjykata e Vlorës për heqjen e tabelave në gjuhën shqipe në segmentin e rrugës kombëtare.

XS
SM
MD
LG