Lidhje

Në Shkodër hapet panairi ushqimor rajonal


Në qytetin e Shkodrës u hap sot Panairi Rajonal Agro-ushqimor, ku paraqitën prodhimet e tyre 200 fermerë dhe përfaqesues të agrobiznesit nga zonat veriore të Shqipërise, Kosova dhe Mali i zi. Ministri shqiptar i bujqësie dhe ushqimit, Jemin Gjana tha gjatë vizitës në panair se tashmë Shqipëria plotëson 80 përqind të nevojave të saj me prodhimin vendas.

XS
SM
MD
LG