Lidhje

Shqipëri: Protesta ndaj kushteve të rënda në jetitore


Organizatat joqeveritare, bashkesite fetare, nxenes dhe mesues te shkollave protestuan sot ne Tirane per kushtet e papershtatshme ku jetojne jetimet, duke kerkuar mbrojtje dhe kujdesje me te mire per ta. Ne kete tubim mori pjese edhe Zonja e Pare, Teuta Topi, e cila theksoi se femijet e pambrojtur dhe pa familje kane nevoje per kujdes ne çdo dite te vitit, dhe jo vetem ne data te veçanta.

XS
SM
MD
LG