Lidhje

Së shpejti në Ditar


Agjencia amerikane për Zhvillimin Ndërkombëtar thotë se Shqipëria ka bërë përparim të ndjeshëm në rrugën e saj të konsolidimit të institucioneve demokratike dhe zhvillimit ekonomik.

Drejtoresha e USAID-it në Tiranë, Roberta Mahoni thotë se megjithë sfidat në luftën kundër trafikut njerëzor dhe korrupsionit, qeveria shqiptare ka punuar për të shtuar transparencën dhe se zgjedhjet parlamentare të qershorit do të jenë përcaktuese për anëtarësimin e vendit në Bashkimin Evropian. Për t'u njohur më mirë, ndiqni Ditarin.

XS
SM
MD
LG