Lidhje

Google permirëson aftësitë kërkimore në internet


Qyteti i Mëkateve, siç quhet ndryshe Las Vegasi, apo kryeqyteti i kazinove me shatervanin e fmashëm tek kazinoja Bellazhio ka sherbyer si shembull edhe për qytetin që ka gjithçka ...Dubain...dhe që së fundi, falë kompanisë kaliforniane, WET përuroi shatërvanin më të madh në botë.

Të enjten në programin televiziv Ditari do të mësoni edhe rreth novacioneve në Internet e pikërisht përmirësimet që po bën mbreti i kërkimeve, Google.

XS
SM
MD
LG