Lidhje

Së shpejti në Ditar


Vazhdon konkurimi në festivalin e Kanës. Mes filmave pjesmarrës për Palmën e Artë janë edhe "Inglourious Bastards" dhe filmi "Broken Embraces". Filmi "Inglorious Bastards", ka si protagonist kryesor aktorin Brad Pitt, i cili interpreton rolin e një ushtari që lufton kundër nazistëve gjatë Luftës së Dytë Botërore. Ndërsa protagonistja e filmit "Broken Embrces" është aktorja spanjolle Penelope Cruz. Ndiqni Ditarin e së premtes, 22 maj, për t'u njohur më mirë me të rejat nga Hollivudi.


XS
SM
MD
LG