Lidhje

Ekspozitë e 5 piktorëve nga Kosova në Uashington


Në Uashington, u hap këto ditë një ekspozitë me punimet e 5 piktorëve nga Kosova; Shyqri Nimani, Shaip Çitaku, Nexhmie Çerkezi, Enver Rakovica dhe Veli Blakçori. Ekspozita mban titullin Pentakos-PesëKosovarë, dhe megjithëse e përbashkët, ështe shprehje individualiteti në moshë, gjini, mendim e stil artistik i të pesë piktorëve nga Kosova. Më hollësisht, të shtunën në emisionin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG