Lidhje

Regjisori shqiptar Arben Kumbaro vë në skenën amerikane "Gratë e Trojës"


Shfaqja ”Gratë e Trojës”, një përshtatje e veprës së Euripidit nga Elena Mc Laughlin është venë në skenën e teatrit të universitetit Loyola të Nju Orlinsit në SHBA nga regjisori shqiptar Arben Kumbaro. Shfaqja ka patur sukses dhe është mirëpritur nga kritika e teatrit, e cila ka vlerësur regjisorin Kumbaro. Në një intervistë të zhvilluar me zotin Kumbaro, ju mund të ndiqni, përshtypjet e tij për këtë eksperiencë, si dhe mendimet e tij për ecurinë e artit shqiptar. Për hollësi, ju ftojmë të ndiqni programin tonë televiziv Ditari.
XS
SM
MD
LG