Lidhje

Investimet në Portin e Vlorës për përmirësimin e shërbimeve


Porti i Vlorës vazhdon të jetë në qendër të investimeve që synojnë përmirësimin e lëvizjes së udhëtarëve dhe qarkullimin e mallrave. Autoritetet e Portit thonë se po bëjnë përgatitjet për të pritur disa mijëra emigrantë shqiptarë që do të kthehen për sezonin veror nga Italia fqinje. Në Vlorë sapo është çelur gara edhe për një investim tjetër për ndërtimin e një porti të ri që do të shërbejë për qarkullimin tregëtar.

XS
SM
MD
LG