Lidhje

Levizja Europiane publikon monitorimin e procesit te kartave


Organizatat joqeveritare u rekomanduan sot partive politike qe te kerkojne se bashku nje zgjidhje ligjore me mirekuptim per votimin e atyre qytetareve qe do te mbeten pa karta identiteti deri ne diten e zgjedhjeve. Levizja Europiane publikoi sot monitorimin e procesit te kartave, duke theksuar se afati i fundit per te aplikuar per karta mbetet 7 qershori, dhe se vonesat ne radha po dekurajojne qytetaret. Edhe Zyra per Mbrojtjen e Qytetareve mendon se zgjidhja e vetme per qytetaret pa karta identiteti mbetet mirekuptimi i partive politike.

XS
SM
MD
LG