Lidhje

Me Eliza Dushkun në Ugandë


Eliza Dushku, aktorja e mirënjohur amerikane me origjinë shqiptare, ka zhvilluar një udhëtim në Uganda. Ajo është takuar atje me fëmijë, të cilët dikur janë përdorur si ushtarë nga forcat rebele. Mbas këtij udhëtimi, aktorja e njohur me origjinë shqiptare shpreh përshtypjet dhe mbresat që i lanë takimet me këta fëmijë, si dhe dëshmitë tronditëse të tyre. Hollësitë do t'i ndiqni në rubrikën “Minutat e Hollivudit”, në programin "Ditari" të ditës së premte.

XS
SM
MD
LG