Lidhje

Ç'mendojnë qytetarët për programet e partive politike


Ndonëse fushata zgjedhore në Shqipëri ka filluar me shpejtësi, një numër i konsiderueshëm qytetarësh pohojnë se nuk i njohin programet elektorale të partive. Një pjesë tjetër thotë se për programet kanë dëgjuar shkarazi nga mediat, por ka edhe shumë qytetarë që janë indiferent nga politika. Korrespondenti ynë, Ilirian Agolli, në bashkepunim me kolegët nga Shkodra dhe Gjirokastra, përgatiti këtë material.

XS
SM
MD
LG