Lidhje

Transparency International: Fushata zgjedhore të jetë e hapur


Organizata "Transparency International" u bëri thirrje partive politike në Shqipëri që të shtojnë transparencën e fushatës në lidhje me programet, financimet dhe kandidatët për deputetë. Organizatat joqeveritare shprehin shqetësim për mungesën e transparencës që ka perfshirë veprimtaritë partiake në Shqipëri, si një premisë për kapjen e shtetit nga financime kriminale.

XS
SM
MD
LG