Lidhje

Seminar mbi 100 vjetorin e gazetës Dielli


Shoqata mbarë shqiptare e Amerikës Vatra organizon të shtunën më 13 qershor në Nju Jork një konferencë kulturore me rastin e 100 vjetorit të gazetës Dielli. Në seminar janë ftuar të marrin pjesë studiues e historianë nga trojet shqiptare dhe diaspora, SHBA e Kanada. Më hollësisht, në emisionin e ardhshëm televiziv Ditari në orën 18:00.

XS
SM
MD
LG