Lidhje

Zgjedhjet 2009: Kandidatët për qarkun e Gjirokastrës


Në Qarkun e Gjirokastrës që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin fushata për zgjedhjet e 28 qershorit po zhvillohet me aktivitete intensive. Demokratët dhe socialistët janë në rivalitet të fortë në këtë Qark ku pritet të dalin 5 deputetë. Qarku është mjaft i prekur nga emigracioni dhe kthimi emigrantëve për ditën e votimeve shihet me mjaft interesim nga subjektetet politike.

XS
SM
MD
LG