Lidhje

Kryeministri Berisha, fushatë në Tropojë


Mbrëmë vonë, Kryeminsitri Berisha shkoi në rrethin e Tropojës, rreth ky që është edhe vendlindja e tij, ku nuk kishte qënë gjatë 12 vjetëve të fundit. Ai u prit nga disa mijëra banorë të qytetit, ndërkohë që në tubimin e elektoral të zhvilluar sot paradite, kryeministri premtoi mes të tjerash që edhe Tropoja do të jetë një qytet evropian, e cila do të ketë një zhvillim të madh të infrastrukturës dhe do të jetë 110 km më aftë kryeqytetit si rezultat i këtij zhvillimi.

XS
SM
MD
LG