Lidhje

Intervistë me Ministrin e Jashtëm të Kosovës, Skënder Hyseni


Në një takim që u zhvillua dje në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për të shqyrtuar gjendjen në Kosovë, Ministri i Jashtëm i Kosovës Skënder Hyseni dhe ai i Serbisë Vuk Jeremiç shkëmbyen akuza të ashpra lidhur me disa çështje, mes tyre kthimi i të zhvendosurve serbë në Kosovë dhe nevoja e pranisë së UNMIK-ut. Për të biseduar më në hollësi për këto çështje, "Zëri i Amerikës" intervistoi nga studio e Nju Jorkut, Ministrin e Jashtëm Skënder Hyseni.

XS
SM
MD
LG