Lidhje

Kushte lehtësuese për votuesit me aftësi të kufizuara në Shkodër


Sot ne Shkoder, Forumi per Aftesine e Kufizuar dhe Integrimin se bashku me shoqaten The Door, vendosën ne dy qendra votimi, ura kalimi te levizshme, te cilat do t'u mundesojne personave me aftesi te kufizuar te paraqiten prane kutive te votimit per te ushtruar me 28 qershor te drejten e tyre per te votuar. Nisma e sotme synon te terheqe vemendjen e strukturave shteterore, per nje perkujdesje me te madhe ndaj njerezve me aftesi te kufizuar.

XS
SM
MD
LG